• Læs nyheder fra TG

Som en konsekvens af udmeldingen fra regeringen omkring begrænsning af coronasmitte, er skolen lukket ned til efter påskeferien.

Dvs. at elever og personale ikke må være på skolen.

Undervisningen foregår virtuelt – og følger så vidt muligt det almindelige skema.
Kommunikation til elever foregår via det administrative system Lectio.
Kommunikation til personale foregår via Lectio/e-mails.

Skolens Facebookside vil løbende blive opdateret med evt. justeringer.

Evt. spørgsmål kan rettes til:

Rektor

Undervisning

Pedeller
Søren Jensen, 22103489
Lars Kold Jensen, 22103488

Sekretariat

Modtag nyhedsbrev

Vi udgiver ca. 4 gange årligt et fælles nyhedsbrev, hvor i kan læse mere om aktiviterne på og omkring Thisted Gymnasium. Nedenfor kan du læse nyhedsbrevet for indeværende skoleår.

Tilmeld dig nyhedsbrev via formularen herunder.