• Læs nyheder fra TG

Både huebegivenhed på den enkelte elevs sidste eksamensdag og dimissionen fredag 25. juni bliver afholdt – dog med visse begrænsninger. Læs hvordan de to arrangementer afvikles her.

Vi er nu kommet så langt med planlægningen af både huebegivenhed (altså den sidste eksamensdag for den enkelte) og dimissionen, at vi kan give jer informationer omkring disse begivenheder.

Huebegivenhed
Fejringen af elevens sidste eksamen foregår i Teutonersalen, hvor skolen sørger for borddækning med blomster, lys og servietter.
Alle skal vise gyldigt Coronapas/negativ test ved indgangen. (indgang foregår ved hovedindgang mod Ringvej eller bagindgang mod ThyHallen).
Af hensyn til restriktioner er der kun afsat 30 minutter pr. elev/familie – vi skal her anmode jer om at overholde de 30 minutter af hensyn til de andre elever/familier og af hensyn til rengøringen. Det betyder også, at man ikke kan regne med at komme ind i Teutonersalen, før eleven kommer ned fra sin eksamination.
Pårørende må ikke opholde sig på gangene/uden for eksaminationslokalerne.
Pga. restriktioner er det ikke muligt for skolen at tilbyde nogen form for forplejning. Det vil være tilladt selv at medbringe eksempelvis kage, jordbær og champagne, så man kan fejre studenten. Vær opmærksom på, at man også selv skal medbringe glas osv.
Efter festligheden skal vi bede familierne om selv at rydde op efter sig, inden de forlader lokalet.

Dimissionen
Dette års dimission foregår fredag 25. juni kl. 10.00-ca. 11.00 i Teutonersalen.
For at overholde både sundhedsmyndighedernes og politiets krav til arrangementet, vil det kun være studenterne, der fysisk er til stede i lokalet sammen med personalet på skolen.
Pårørende får mulighed for at overvære hele arrangementet via livestream på Facebook. På skolens Facebookside vil man umiddelbart inden dimissionen finde et link til begivenheden.
Studenterne møder i Teutonersalen senest et kvarter før selve arrangementet begynder. OBS! Indgang sker via dør ved Teutonersalen, hvor der skal forevises gyldigt Coronapas/negativ test.
Efter dimissionen vil studenterne blive fotograferet siddende på deres pladser i Teutonersalen. Derefter fotograferes de klassevis på trappen foran skolen ved parkeringspladsen mod Ringvej (i tilfælde af regnvejr eller lignende er plan B at fotografere i salen). Efter dette er arrangementet i skoleregi færdigt, og eleverne forlader skolen (ophold klassevis udendørs er dog tilladt). Eleverne køber på forhånd det samlede studenterbillede og eget klassebillede (via Safeticket nederst på skolens hjemmeside) til en pris af 165 kr. (pengene skal indbetales senest 23. juni kl. 12.00).

Vi glæder os til – på trods af alle restriktioner – at give både studenter og pårørende nogle minderige dage.

Søren Christensen

Modtag nyhedsbrev

Vi udgiver ca. 4 gange årligt et fælles nyhedsbrev, hvor i kan læse mere om aktiviterne på og omkring Thisted Gymnasium. Nedenfor kan du læse nyhedsbrevet for indeværende skoleår.

Tilmeld dig nyhedsbrev via formularen herunder.