• Læs nyheder fra TG

Sådan får du din hue!

Rektor Søren Christensen oplyser, at hf'erne bliver studenter efter deres sidste mundtlige eksamen i dagene 23.-24. juni.

- Når hf´erne har fået deres karakter, har kan de evt. sammen med deres familie og evt. andre indbudte venner (antal gæster skal leve op til forsamlingsforbuddets regler) opholde sig i et klasselokale i 30 minutter for at fejre begivenheden. Hvis det sker lille glas, et stykke kransekage eller ligende, skal man selv medbringe alle remedier.

Alle stx'ere bliver studenter 22. juni.

Der vil hurtigst muligt komme informationer ud om det nøjagtige tidspunkt. Da der ikke er en mundtlig eksamen på stx, kommer det til at foregår på den måde, at man møder op på et tildelt tidspunkt. Her vil man få udleveret karakteren i det fag, som man skulle have været til eksamen i (sidste eksamen), hvis vi ikke havde haft pandemien. Som for hf'ernes vedkommende får man efterfølgende mulighed for at lade sig fejre af familie og venner i et klasselokale i 30 min. - og efter gældende regler i forhold til forsamlingsforbuddet. Også her skal man naturligvis selv medbringe evt. champagne og kransekage eller lignende, hvis det ønskes.

For alle afgangselever gælder, at alle øvrige karakterer er offentliggjort før sidste eksamen (hf) / den ceremonielle karakterbegivenhed (stx). Så den karakter, man får enten ved eksamenen (hf) eller overrakt på papir (stx) er den, der kan/skal skrives i huen.

Hold øje med Lectio. Her vil alle snart kunne se, hvornår man officielt kan kalde sig student årgang 2020.

Modtag nyhedsbrev

Vi udgiver ca. 4 gange årligt et fælles nyhedsbrev, hvor i kan læse mere om aktiviterne på og omkring Thisted Gymnasium. Nedenfor kan du læse nyhedsbrevet for indeværende skoleår.

Tilmeld dig nyhedsbrev via formularen herunder.