• Læs nyheder fra TG

Alle elever kommer tilbage på gymnasiet inden sommerferien, men ...

Vejledning til elever

I forbindelse med åbningen er skolen gælder nu en række regler, som skal overholdes for at mindske risikoen for smitte.

Læs her "Informationsbrev til eleverne" - pr. 27. maj 2020.

En anderledes skoledag

Selv om vi alle igen heldigvis kan mødes face to face, betyder det ikke, at hverdagen bliver ganske normal. I øjeblikket arbejder skolens ledelse med en plan for, hvorledes de sidste uger inden ferien kan afvikles på en sundhedsmæssig forsvarlig måde.

Dog nu ligger det fast, at

1) Den mundtlige del af Dansk-historieopgaven i 1.g. nu bliver afviklet fysisk i stedet for virtuelt.

2) De faglige vurderingssamtaler på HF vil ligeledes blive afviklet fysisk frem for virtuelt.

3) Prøvetræningen kommer også til at foregå fysisk på skolen.

4) Alle vil opleve en del skemaændringer. Det sker for at leve op til de sundhedsmæssige krav i forhold til en forsvarlig afvikling af undervisningen.

Hvorledes afviklingen af afgangsklassernes afslutning på skoleråret kommer til at foregå, er der endnu ingen afklaring på.

Modtag nyhedsbrev

Vi udgiver ca. 4 gange årligt et fælles nyhedsbrev, hvor i kan læse mere om aktiviterne på og omkring Thisted Gymnasium. Nedenfor kan du læse nyhedsbrevet for indeværende skoleår.

Tilmeld dig nyhedsbrev via formularen herunder.