• Læs nyheder fra TG

Vigtig information

Optagelse.dk er i øjeblikket ude af drift, hvorfor vi ikke kan få adgang til jeres afsluttende karakterer og endelige uddannelsesparathedsvurdering fra folkeskolen/efterskole. De elever, som ikke lever op til adgangskravene, skal til en optagelsesprøve, som afvikles onsdag 24. juni kl. 10-14 på Thisted Gymnasium. Disse elever vil blive ringet op hurtigst muligt, ligesom der vil blive sendt brev til elever og 1. værges e-boks.

De elever, der lever op til adgangskravene, kan forvente at få optagelsesbrev i uge 27 via e-boks.

Modtag nyhedsbrev

Vi udgiver ca. 4 gange årligt et fælles nyhedsbrev, hvor i kan læse mere om aktiviterne på og omkring Thisted Gymnasium. Nedenfor kan du læse nyhedsbrevet for indeværende skoleår.

Tilmeld dig nyhedsbrev via formularen herunder.