• Læs nyheder fra TG

Vær med til at fejre Thisted Gymnasiums 75 års jubilæum ...
Find dine gamle klassekammerater her!

Vi  markerer jubilæet med en kæmpefest for alle tidligere elever - samt nuværende og tidligere lærere - der inviteres til et festligt gensyn ved et arrangement i Thyhallen lørdag 8. oktober kl. 18.30. Her vil der vil blive serveret en lækker middag, hvorefter der spilles op til dans.
I dagens anledning er der inkluderet en speciel jubilæumsøl, som Thisted Bryghus er mester for, ligesom der også er mulighed for at købe en særlig jubilæumsbluse, der er fremstillet af firmaet ELSK.

Online tilmelding

Prisen for at deltage er 410 kr. Af hensyn til plads er der kun sat 1.000 billetter til salg. Derfor opfordrer vi dig til hurtigt at tage kontakt til dine klassekammerater, så I sammen kan fejre begivenheden. Salget af billetter foregår online via Safeticket: Se Nyheder på www.thisted-gymnasium.dk.
Her kan man se, at billetterne er opdelt efter årgange. Det skal sikre, at du netop får mulighed for at mødes med netop din årgang af studenter.

Festen oprettes som en begivenhed på Facebook, så du har mulighed for at se, hvem der tilkendegivet, at de kommer. Men vi gør opmærksom på, at tilmelding først sker, når du har købt din billet.

Find dig selv og dine gamle skolekammerater
fra Thisted Gymnasium

I anledning af Thisted Gymnasiums 75 års jubilæum har vi uploadet de gamle årsskrifter med billeder af og navne på skolens elever gennem alle år.
Oversigten findes på arkivthy.dk!

Du kan finde oversigten her

Modtag nyhedsbrev

Vi udgiver ca. 4 gange årligt et fælles nyhedsbrev, hvor i kan læse mere om aktiviterne på og omkring Thisted Gymnasium. Nedenfor kan du læse nyhedsbrevet for indeværende skoleår.

Tilmeld dig nyhedsbrev via formularen herunder.